2:17 AM | Author: MUHAMMAD LABIB ABD JALILsalam 2 all,

Alhamdulillah bersyukur pada Ilahi diatas nikmat kurniaanNya yang masih memberikan nikmat kehidupan di dunia ini. Berakhir sudah pentadbiran PMRAM 2009 setelah pengumuman dibuat oleh Tuan Presiden PMRAM 2009 diatas pembubaran kabinet PMRAM pada 13 April 2010.
Sedih dihati amat dirasai sekelian mereka yang bergelar Badan Pengurus PMRAM termasuk saya. Umpama bak kata Us Muiz mantan Presiden PMRAM 2009, kehidupan sebagai badan pengurus amatlah pelik sekali, benarlah apa yang diperkatakan olehnya, yang lebih pelik ialah ukhwah sesama Badan Pengurus yang cukup rapat.
Setahun saya bergelar Badan Pengurus PMRAM amat banyak pengalaman, didikan, tarbiyah serta cabaran yang saya dapat, hanya ucapan jutaan terima kasih pada us Muiz Presiden PMRAM 2009, saf kepimpinan Badan Pengurus, AJKT HEWI PMRAM, kekanda Penasihat PMRAM, tidak dilupakan juga sahabat-sahabat DPM Mansurah yang banyak memberi sokongan, Us Adham, Us Amirul, Us Amir Hamzah, Us Zahimie dan lain2 lagi. Khusus buat isteri tercinta Nor Ashikin binti Abdul Hamid yang sentiasa memahami perjuangan abang, serta semua ahli PMRAM yang sentiasa menjadi pendukung PMRAM, hanya Allah sahaja yang dapat membalas jasa baik kalian. Terima kasih juga pada DPM angkat iaitu DPM Dumyat serta BKAN Wilayah Persekutuan, saya memohon maaf seandainya sepanjang saya menjadi Badan Pengurus saya ada buat salah dan silap serta kekurangan pada kalian semua. Semoga Allah memberi kekuatan pada kita semua dan terus istiqomah dalam jemaah Islam.
Buat sahabat-sahabat yang kekal dan baru memenangi pilihanraya umum PMRAM bagi merebut jawatan Badan Pengurus, saya mengharapkan agar kalian bersabar dalam setiap apa jua cabaran dan rintangan yang bakal dihadapi. Ingatlah tugas sebagai pemimpin bukan satu mainan, tetapi ianya adalah amanah yang diberi oleh Allah. Jadilah seorang yang mempunyai jiwa besar dalam memimpin PMRAM.
Akhirnya saya tujukan ucapan pada semua mantan Badan Pengurus 2009 kekalkanlah ukhwah kita semua, agak sedih bila teringat gelagat serta gurauan yang menyeronokkan hati seperti gurauan Us Malik, Us Zuhaili, Us Jamal, Us Amal, Us Azlan serta mantan-mantan yang lain.
Buat kawan-kawan yang suka pada projek A4 jangan lupa pada saya kalau nak sambugn projek tersebut, begitu juga kalau ada buat gerak gembur lontaran jalur pun jangan lupakan saya.

Jiwa Besar Terasi Dasar... kita PMRAM.Muhammad Labib Abd Jalil
Mantan Badan Pengurus PMRAM 2009.


|
This entry was posted on 2:17 AM and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

5 comments:

On April 17, 2010 at 11:44 AM , Muhamad Amirul bin Hasim said...

-->> semoga terus thabat dalam perjuangan :D

 
On May 19, 2010 at 2:53 PM , lin said...

視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,色情

 
On June 27, 2010 at 12:21 PM , Unknown said...

KAJIAN SEMASA MENGENAI PERKEMBANGAN WAHABBI DI MALAYSIA, sila google tajuk-tajuk seperti di bawah ini:-

(a) http://www.mediafire.com/?ne2dmyeinzo
(b) Jaringan Wahabbi Sdn Bhd
(c) Jom Kenali Dr Maza & Co
(d) Ahlul Bait Yang Dicerca
(e) Tok Ayah Zid Kedai Lalat
(f) Kuasa Tiang Kepada Cita-cita
(g) 40 Mutiara Hikmat Serambi Mekah

 
On October 13, 2010 at 12:56 PM , Unknown said...

Assalamualaikum,

Berikut ialah beberapa kajian dan bahan bukti yang akan memberi kita faham dengan jelas tentang gerakan senyap Kaum Muda dan Wahabbi Salafi yang sedang mengancam aqidah umat islam di negara ini.

SILA KLIK http://www.docstoc.com
UNTUK CARIAN TAJUK-TAJUK BERIKUT
• Bangsa Melayu Mengikut Ulama Ahlu Sunnah Wal Jamaah
• Tok Ayah Zid Kedai Lalat
• Kuasa Tiang Kepada Cita-Cita
• 40 Mutiara Hikmat Serambi Mekah
• Jaringan Wahabbi Sdn Bhd
• Jom Kenali Dr Maza & Co
• Ahlul Bait Yang Dicerca

SILA KLIK http://www.4shared.com
UNTUK CARIAN TAJUK-TAJUK BERIKUT
• Rasulullah Budak Kampung
• Maulid Tandingi Krismas
• Sifat 20 Tidak Wajib (Nik Aziz)
• Wahabbi Adalah ASWJ (Hadi Awang – Part 1)
• Wahabbi Adalah ASWJ (Hadi Awang – Part 2)
• Asma’ Wa Sifat (Hadi Awang)
• Sifat 20 – Dr Mohd Asri al-Wahabbi
• Sifat 20 – Rasul Dahri al-Wahabbi
• Sifat 20 – Fathul Bari al-Wahabbi

Taklif pengkaji telah pun selesai, maka terserahlah kepada budi bicara pembaca sekalian untuk menerima ataupun sebaliknya. Bagi mereka yang mendapat hidayah, maka bertindaklah mengikut kadar upaya tangan (kuasa/undi), lidah (dakwah/hebahan) atau hati (doa) bagi mempertahankan aqidah hakiki Ahlu Sunnah Wal Jamaah yang bersendikan mazhab tauhid Imam Abu Hasan Ali bin Ismail al-Asy'ari ra dan Imam Abu Mansur al-Maturidi ra; mazhab feqah Imam Abu Hanifah ra, Imam Malik bin Anas ra, Imam Muhammad as-Syafie ra atau Imam Ahmad bin Hanbal ra; mazhab tasauf Imam Ghazali qsa dan Imam Junaid al-Baghdadi qsa.


FAKEH KHALIFAH SAKA

 
On June 25, 2015 at 6:51 AM , IBU RISKA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI